R.H. Planten opent vrijdag met ‘knallers’
NIEUWE PLANTENWINKEL VAN MARKTKOOPMAN RUTGER HOFSTÉ AAN GROTESTRAAT

R.H. Planten opent vrijdag met ‘knallers’

ADVERTORIAL • Vrijdagmorgen om precies 09.00 uur zwaait Rutger Hofsté voor de allereerste keer zijn winkeldeur open aan de Grotestraat 180 in Borne. Daarmee zet de 19-jarige ondernemer een nieuwe en belangrijke stap in zijn nog jonge carrière. Het is immers amper een jaar geleden dat hij voor het eerst kennis maakte met Borne. Dat was op de weekmarkt aan het Rheineplein, waar hij zijn vaste en eenjarige planten aan de man bracht. Mede geholpen door de coronaperikelen kwam hij echter snel tot de conclusie meer heil te zien in een vaste plek en enkele maanden geleden vond hij de locatie die hij wilde. Het werd de winkel waarin voorheen juwelier De Koning was gevestigd.

 

‘Een geweldige plek’

“Een geweldige plek, waar dagelijks veel mensen voorbijkomen,” aldus een trotse Rutger aan de vooravond van de officiële opening. “Bovendien heb ik hier de ruimte om mijn vaste, seizoens- en kamerplanten uit te stallen en daarnaast nog eens diverse bemestingsproducten en potgrond in mijn assortiment op te nemen.” Van de gemeente kreeg hij het groene licht om de grote plantenbak, die pal voor zijn winkeldeur staat, opnieuw in te richten. “Het wordt een verlengde etalage en moet echt een visitekaartje voor mijn winkel zijn”, zo klinkt het enthousiast.

 

Elke week scherpe aanbiedingen

R.H. Planten zal geopend zijn van dinsdag tot en met zaterdag; op doordeweekse dagen van 09.00 tot 18.00 uur, op vrijdag tot 21.00 uur en op zaterdag tot 17.00 uur. Hofsté heeft het plan om wekelijks met enkele bijzondere aanbiedingen te komen. “Komende vrijdag en zaterdag beginnen direct al goed. Dan heb ik bijvoorbeeld laagblijvende vlinderstruiken in de aanbieding. Per stuk kosten ze 6 euro, per twee kunnen ze voor 8 euro weg”, aldus de plantenman. “Daarnaast heb ik cyclamen voor 1,75 per stuk en per drie voor 3,45 en bovendien heb ik een grote partij prachtig bloeiende sundavilles ingekocht, die de komende twee dagen voor 7,50 in plaats van 12,95 de deur uit kunnen.

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!

Nieuw avontuur voor Café Liedenbaum

Café Liedenbaum was jarenlang een begrip in Hertme en zo’n beetje het centrum van...
18-08-2024

Direct Sushi wordt Umami Borne

De gevel van het pand aan de Azelosestraat wordt momenteel aangepast. De belettering van Direct...
25-07-2024

Vertrouwde dierenwinkel, andere naam

ADVERTORIAL. Begin dit jaar nam Rianne Ruepert formeel Jumper Borne over van Patrick...
17-07-2024

Takko Fashion feestelijk geopend

In de Bakkerssteeg is sinds woensdag maar liefst meer dan 500 m2 winkelleegstand in...
10-07-2024

Terras Hertme’s Ambacht opnieuw publiekslieveling

Voor het tweede jaar op rij heeft Hertme’s Ambacht de publieksprijs gewonnen in de door...
02-07-2024

Verdi en Tsjaikovski klinken op Dorsetplein

Onder het motto ‘Reis door de tijd’ nemen de Bornse winkeliers je acht zaterdagen...
01-06-2024