Stijlhoeve opent Comfort Centre
25-10-2019
OPEN HUIS DAGEN IN ZENDEREN OP ZATERDAG 2 EN ZONDAG 3 NOVEMBER

Stijlhoeve opent Comfort Centre

ADVERTORIAL • Stijlhoeve, dé specialist in duurzaam & stijlvol wonen, toont tijdens de OPEN HUIS dagen op zaterdag 2 en zondag 3 november van 10.00 tot 16.00 uur haar collectie pelletkachels, pelletketels, zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen en waterontharders. Eigenaar Sander Peulken: “Het is in Nederland uniek dat je diverse duurzame systemen van topmerken op één plek en in samenhang ziet. Alle systemen worden werkend opgesteld en het verbruik wordt inzichtelijk gemaakt. We bieden op onze nieuwe locatie in Zenderen een compleet pakket voor verduurzaming.”

 

Advies op maat

Bij Stijlhoeve kun je terecht voor advies, uitwerking en samenstellen van eerlijke en stijlvolle woonproducten. Opdrachtgevers zijn particulieren, bedrijven, woningcorporaties evenals gemeentelijke overheden. “Kern van onze totaaladvisering is de combinatie van mogelijkheden. Een voorbeeld: is het verstandig om zonne-energie terug te leveren aan het elektriciteitsnet, of kun je de elektriciteit beter gebruiken voor verhoging van het comfort in de woning? Een ander voorbeeld: een pelletkachel-cv voor verwarming van de gehele woning is net zoals een hr-ketel aangesloten op je radiatoren. Voor warm water in douche en keuken heb je nog wel een extra toestel nodig, bijvoorbeeld een zonneboiler met elektrische naverwarming of een hr-ketel.”

 

Toekomst

Stijlhoeve is vooruitstrevend en kijkt naar de toekomst. “We geven uitleg over gasloos wonen en over de klimaatverandering. Misschien moeten we de warmtepomp in de toekomst ook wel gaan gebruiken om te koelen in plaats van alleen te verwarmen. We adviseren tevens over subsidiemogelijkheden en hebben een eigen montageteam.”

 

Kortom, Stijlhoeve adviseert en realiseert duurzaam! Wij ontmoeten u graag tijdens onze OPEN HUIS dagen op zaterdag 2 en zondag 3 november van 10.00 tot 16.00 uur. Locatie: Lidwinaweg 40 in Zenderen. Op vrijdag 1 november is de officiële opening voor genodigden. Kijk voor meer informatie over ons Comfort Centre op www.stijlhoeve.nl.

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina

Opbrengst inzamelingsactie Melbuul'n Runners...

De Melbuul’n Runners, een groepje van mannen uit Borne en Hengelo, rijden deze week de...
29-08-2024

Mindfulness voor kinderen en hun ouders

ADVERTORIAL. Heb je een kind met aandachtsproblemen, ADHD, of autisme? Ontdek de MYmind training...
29-08-2024

Creatief houten vervoer in Hertme

Het is ieder jaar weer een groot succes: het houtdorp in Hertme. Jaarlijks worden er de meest...
23-08-2024

Vroeg uit de veren voor plastic afval

Er zit veel te veel rotzooi in de oranje verzamelcontainers die er niet in thuishoort. De...
21-08-2024

In naam van de Keizer

Vandaag, 15 augustus 2024, wappert de Nederlandse driekleur op de gemeentetoren in Borne....
15-08-2024

Nieuw: Ontmoeting op zondag

Voor alleenstaanden is de zondag soms een moeilijke dag om door te komen. Vanaf 8 september...
09-08-2024