‘Nieuwe’ Hesselink Mode geopend
23-08-2017
'WE HEBBEN HIER DE SFEER DIE WE WILLEN HEBBEN, GEMOEDELIJK'

‘Nieuwe’ Hesselink Mode geopend

ADVERTORIAL. Borne groeit steeds meer uit tot een modedorp van allure. Met de officiële opening van het ‘nieuwe’ Hesselink Mode werd het opnieuw een dimensie rijker. Het nieuwe onderkomen van zus en broer Christel en Bas Hesselink onderging een complete metamorfose. Het dubbele pand aan de Grotestraat 187-189 werd dinsdagavond in het bijzijn van familie, relaties en genodigden officieel in gebruik genomen. Zoon Loet en dochter Sophie van Christel Hesselink namen met het doorknippen van een lint de openingshandeling voor hun rekening. Woensdag startte de verkoop op de nieuwe locatie.

Ook voor heren
De verhuizing vanaf het iets verderop aan de Grotestraat gelegen vorige pand betekent voor Hesselink Mode een forse uitbreiding van het beschikbare winkeloppervlak.
De verhuizing biedt Hesselink de mogelijkheid het assortiment ook in Borne uit te breiden met een herenlijn, zoals het die al heeft in de vestigingen in Oldenzaal en Haaksbergen. “Dit perceel leent zich daar heel goed voor, omdat het van oorsprong twee panden zijn. De herenafdeling ligt net iets meer terug dan die voor de dames. We hebben het portiek eruit gehaald, zodat de entree aan straat is komen te liggen.”

Bas Hesselink: “We zitten nu meer in de binnenstad, dit pand ligt centraler. Het was een heel mooie kans die zich voordeed, die hebben we aangegrepen. We hebben nu een mooie mix van casual tot dressual. Geen kostuums en confectie, wel er net tegen aan. Zoals een jasje met een katoenen broek of jeans eronder.”

Hesselink Mode biedt onder meer de topmerken Anna, Cambio, Kyra & Co, Someday en Summum aan voor de modebewuste vrouw en Blue Industry, Masons’s, Scoth & Soda, Superdry en Tommy Hilfiger voor de mannen.

Geen opgedirkte boel
“We hebben geprobeerd twee ruimtes te creëren met ons eigen gezicht”, vervolgt Bas Hesselink. Daarom is gekozen voor een inrichting, zoals Hesselink Mode die drie jaar geleden bij de verhuizing in Haaksbergen al toepaste. “Ook daar zijn we naar een plek in de binnenstad gegaan. Maar mode verandert en interieur verandert. Dit is weer een stapje verder. We wilden een mooie frisse en strakke winkel, waarin het heel gezellig is. We richten ons op een brede doelgroep, van jong tot klassiek. Iedereen moet zich hier thuis kunnen voelen. Daarom hebben we bijvoorbeeld gekozen voor lichte wanden en open ruimtes. De wandkasten van Morselt hebben we hergebruikt, het systeemplafond hebben we er uit gehaald en wit gesausd. De afrekentafel staat centraal in het midden van de zaak. De herenafdeling heeft een barretje, de damesafdeling een koffietafel. Op zaterdag bieden we onze klanten graag een wijntje, biertje en kaasplankje aan. Het is de sfeer die we willen hebben. Gemoedelijk, geen opgedirkte boel.”





Hesselink Mode

Grotestraat 187-189
7622 GG Borne
Telefoon 074-2662783
Website: www.hesselinkmode.nl



 

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina

Opbrengst inzamelingsactie Melbuul'n Runners...

De Melbuul’n Runners, een groepje van mannen uit Borne en Hengelo, rijden deze week de...
29-08-2024

Mindfulness voor kinderen en hun ouders

ADVERTORIAL. Heb je een kind met aandachtsproblemen, ADHD, of autisme? Ontdek de MYmind training...
29-08-2024

Creatief houten vervoer in Hertme

Het is ieder jaar weer een groot succes: het houtdorp in Hertme. Jaarlijks worden er de meest...
23-08-2024

Vroeg uit de veren voor plastic afval

Er zit veel te veel rotzooi in de oranje verzamelcontainers die er niet in thuishoort. De...
21-08-2024

In naam van de Keizer

Vandaag, 15 augustus 2024, wappert de Nederlandse driekleur op de gemeentetoren in Borne....
15-08-2024

Nieuw: Ontmoeting op zondag

Voor alleenstaanden is de zondag soms een moeilijke dag om door te komen. Vanaf 8 september...
09-08-2024