Zandstra Financieel Advies naar Grotestraat
‘DE WARMTE VAN ONS BEDRIJF PAST BETER BIJ BORNE DAN BIJ HENGELO’

Zandstra Financieel Advies naar Grotestraat

ADVERTORIAL. Zandstra Financieel Advies opent maandag 7 augustus haar deuren aan de Grotestraat 216. De onderneming van Erik Zandstra was hiervoor vier jaar gevestigd aan de Beursstraat in Hengelo. Zandstra koos voor een verhuizing, omdat hij zijn bedrijf bij uitstek vindt passen in de kleinschaliger omgeving van Borne. “No nonsens en een bak koffie, dat hoort bij ons. We willen warmte uitstralen en hebben ook geen klanten, maar naobers.”

Erik Zandstra, afkomstig uit Haaksbergen, is nu zelf twee jaar woonachtig in Borne en dat bevalt hem uitstekend. “Borne is qua gemoedelijkheid te vergelijken met Haaksbergen. Voor mij stond vast dat onze nieuwe locatie in een van deze twee plaatsen zou komen. In Hengelo ging het prima hoor, maar het is daar toch lastiger om je te onderscheiden. Daar ben je meer één van de… We zien dit als een stap vooruit en ik ben benieuwd hoe het gaat lopen. ”

Het pand aan de Grotestraat stond al geruime tijd leeg, nadat Thoma Spekschate Assurantiën & Pensioenadviseurs er als laatste gevestigd was. “Omdat het uit dezelfde branche afkomstig was, past ons dit qua indeling perfect. We hebben het ondertussen wel van boven tot onder gestript en daarbij alle medewerking gekregen van eigenaar René Hesselink. We wilden per se niet op een industrieterrein gaan zitten.”

Echt een mooie plek
“Dit is echt een mooie plek voor ons”, gaat Erik Zandstra verder. “We kunnen onze noabers hier op een gezellige manier ontvangen. Want we willen in alles uitstralen dat mensen gewoon welkom zijn en dat we een echt Twents advieskantoor zijn. De meeste assurantiekantoren en banken zijn heel formeel en de bazen rijden in dure auto’s en dragen deftige pakken. Maar van bureaucratie word ik heel zenuwachtig. Mensen moeten hier met plezier komen, anders doen we iets verkeerd.”

Samen met zijn medewerkers Randall Grijsen en Esther Hartog legt hij de laatste hand aan de voorbereidingen voor de opening, die op een later datum nog een officieel vervolg krijgt. Ooit begon de nog maar 30-jarige Erik Zandstra zijn bedrijfje met een computer op zolder. “Langzaam heb ik stappen gemaakt en dat is ook zoals ik het wil. Overzicht houden en zelf voelen wanneer je klaar bent voor een volgende stap.”

Vaste aanspreekpunten en bekende gezichten
Zandstra Financieel Advies biedt diensten aan in relatie met hypotheken, verzekeringen, pensioenen en echtscheidingen. “Ook in die volgorde. Mensen kunnen met hun vragen altijd terecht bij vaste aanspreekpunten en bekende gezichten.”

Erik Zandstra heeft zich ook plechtig voorgenomen met zijn onderneming midden in de Bornse gemeenschap te gaan staan. “Ik wil hoe dan ook maatschappelijk bezig zijn. Waar we kunnen zullen we, zolang dat binnen onze budgetten past, ons steentje bijdragen.”






Zandstra Financieel Advies

Grotestraat 216
7622 GT Borne
www.erikzandstra.nl

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina

Opbrengst inzamelingsactie Melbuul'n Runners...

De Melbuul’n Runners, een groepje van mannen uit Borne en Hengelo, rijden deze week de...
29-08-2024

Mindfulness voor kinderen en hun ouders

ADVERTORIAL. Heb je een kind met aandachtsproblemen, ADHD, of autisme? Ontdek de MYmind training...
29-08-2024

Creatief houten vervoer in Hertme

Het is ieder jaar weer een groot succes: het houtdorp in Hertme. Jaarlijks worden er de meest...
23-08-2024

Vroeg uit de veren voor plastic afval

Er zit veel te veel rotzooi in de oranje verzamelcontainers die er niet in thuishoort. De...
21-08-2024

In naam van de Keizer

Vandaag, 15 augustus 2024, wappert de Nederlandse driekleur op de gemeentetoren in Borne....
15-08-2024

Nieuw: Ontmoeting op zondag

Voor alleenstaanden is de zondag soms een moeilijke dag om door te komen. Vanaf 8 september...
09-08-2024