BORNEBOEIT MENU IN FEBRUARI:
Aan de rand van Zenderen vind je restaurant Het Seminar, gevestigd in een voormalig klooster. Genieten van gerechten van het beste wat de natuur en het seizoen te bieden heeft, staat hier voorop. Zoals jullie gewend zijn, werkt Het Seminar met eigen producten die groeien in haar eigen tuinen. Deze groene wijze van werken is wat dit restaurant uniek en de smaakbeleving zo intens maakt. Je proeft de versheid van de ingrediënten niet voor niets, zo kun je de groenten in de tuin achter het restaurant vinden!
Speciaal voor de lezers van BorneBoeit serveert Het Seminar in februari een verrukkelijk menu. Lees je even mee?
Voorgerecht
Varkenslende op eigen wijze gedroogd in de dry age kast.
Geserveerd met met rucola pesto, gemarineerde knolselderij en geroosterde hazelnoot
Tussengerecht
Op de huid gebakken zeebaars
met romige saus van linzen, ingelegde bloemkool en spinazie
Hoofdgerecht
Diamanthaas met sherry-laurier jus en seizoensgroenten
Dessert
Carrotcake met 5-spice roomijs, mascarpone en crème brûlée
3 gangen voor 45 euro (voor / hoofd / nagerecht)
4 gangen voor 55 euro (voor / tussen / hoofd / nagerecht)
Restaurant Het Seminar
Hertmerweg 42
7625 RH Zenderen
(074) 259 5979