Culinair

BORNEBOEIT MENU IN FEBRUARI:

Puur, eerlijk en heerlijk dineren bij Het Seminar

Aan de rand van Zenderen vind je restaurant Het Seminar, gevestigd in een voormalig klooster. Genieten van gerechten van het beste wat de natuur en het seizoen te bieden heeft, staat hier voorop. Zoals jullie gewend zijn, werkt Het Seminar met eigen producten die groeien in haar eigen tuinen. Deze groene wijze van werken is wat dit restaurant uniek en de smaakbeleving zo intens maakt. Je proeft de versheid van de ingrediënten niet voor niets, zo kun je de groenten in de tuin achter het restaurant vinden!

 

Speciaal voor de lezers van BorneBoeit serveert Het Seminar in februari een verrukkelijk menu. Lees je even mee?

 

Voorgerecht

Varkenslende op eigen wijze gedroogd in de dry age kast.

Geserveerd met met rucola pesto, gemarineerde knolselderij en geroosterde hazelnoot


Tussengerecht

Op de huid gebakken zeebaars

met romige saus van linzen, ingelegde bloemkool en spinazie

 

Hoofdgerecht

Diamanthaas met sherry-laurier jus en seizoensgroenten


Dessert

Carrotcake met 5-spice roomijs, mascarpone en crème brûlée

 

 

3 gangen voor 45 euro (voor / hoofd / nagerecht)
4 gangen voor 55 euro (voor / tussen / hoofd / nagerecht)

 

Restaurant Het Seminar
Hertmerweg 42

7625 RH Zenderen
(074) 259 5979

www.hetseminar.nl

info@hetseminar.nl

 

Maandelijks kunt u op deze pagina proeven van een bijzondere aanbieding die een van de restaurants in Borne of Hertme voor u in petto heeft. Daarvoor stellen ze eenmalig een zogenaamd BorneBoeit Menu van de Maand samen. Een buitenkansje, want dit menu is ook nog eens extra aantrekkelijk geprijsd.

 

Deelnemende horeca