BVV Borne verliest van Buurse
21-10-2024
PLOEG STAAT NA UITSTEKENDE START TOCH MET LEGE HANDEN

BVV Borne verliest van Buurse

Hoe groot kan het contrast zijn tussen de eerste en laatste minuut van een wedstrijd? BVV Borne 1 schoot gisteren in de eerste minuut uit de startblokken met een snelle goal, maar uiteindelijk was het Buurse dat in de laatste minuut juichte met de winnende treffer. Borne zag een 0-2 voorsprong verdwijnen en bleef met lege handen achter.

 

Na de 5-0 nederlaag tegen Sportclub Overdinkel begon BVV Borne 1 scherp aan de wedstrijd tegen Buurse. Mika Kamst stuurde Luuk Swienink al in de eerste minuut met een strakke steekpass de diepte in. Swienink legde de bal perfect voor en Mika Schreurs gleed binnen: 0-1.

 

Kansen stapelen zich op

BVV Borne kreeg in het eerste kwartier nog twee goede kansen, maar beide eindigden in een corner zonder resultaat. In de 20ste minuut was het echter opnieuw raak. Twan Polman controleerde een dieptepass van Bram Geboers perfect en schoof de bal beheerst langs de keeper: 0-2.

 

Buurse komt terug

Toch wist Borne de voorsprong niet vast te houden. In de 38ste minuut scoorde Buurse de aansluitingstreffer, en amper twee minuten later viel ook de gelijkmaker. Een chaotische situatie in de zestien leidde tot twee schoten voor Buurse. Het eerste schot werd nog geblokt, maar de rebound verdween door een woud van benen in het doel van Sander Post: 2-2.

Vlak voor rust kreeg Borne nog een kans om opnieuw op voorsprong te komen, wederom dankzij het duo Swienink en Schreurs. Een voorzet van Swienink werd echter knap gekeerd door de doelman, waarna de verdediging van Buurse de bal kon wegwerken.

 

De winnende in de laatste minuut

In de tweede helft hielden beide ploegen elkaar lang in evenwicht. Borne had na twee nederlagen op rij een punt kunnen meenemen uit Buurse, maar het mocht niet zo zijn. In de 90ste minuut sloeg Buurse toe met de winnende treffer en bleven de drie punten in eigen huis.

BVV Borne zakt door deze nederlaag naar de achtste plaats, al is de stand vertekend omdat enkele ploegen een wedstrijd meer hebben gespeeld. Op 3 november kan Borne zich weer herpakken met een thuiswedstrijd tegen Langeveen, dat slechts drie punten meer heeft.

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina

Zenderen Vooruit onderuit tegen Haaksbergen

Op misschien wel het mooiste sportpark van Twente speelde Zenderen Vooruit afgelopen zondag in...
22-10-2024

Fikse afstraffing voor BZSV

BZSV kon afgelopen weekend goede zaken doen. Bij winst op Sportclub Enschede bestond de kans dat...
21-10-2024

Nederlaag Apollo 8 tegen Sliedrecht

Apollo 8 speelde op zaterdag 19 oktober de tweede wedstrijd in de eredivisie. In Sliedrecht was...
21-10-2024

NEO - SVZW eindigt in 0-0

Het contrast met de uitwedstrijd tegen Drenthina kon haast niet groter zijn. NEO en SVZW legden...
21-10-2024

Apollo 8 wint ook tweede Challenge Cup wedstrijd

De dames van Apollo 8 hebben ook hun tweede ontmoeting met het Finse Pölkky Kuusamo...
16-10-2024

Zenderen Vooruit deelt de punten

Afgelopen zondag stond de wedstrijd ZV tegen Langeveen op het programma. Onder wisselende...
14-10-2024