Halloween familie koopzondag

OKT

27

Halloween familie koopzondag

12.00 Centrum Borne

Op zondag 27 oktober verandert het centrum van Borne weer in een heus griezeldorp! Door de reusachtige enge eyecatchers (durf jij met ze op de foto…?) en de Walking Acts van Lossers Chaootschap , The Warrior van Wim Ros, Haunted Mansion Scarecrows van de Veldduvelkes, theatergroep Hydra en de Rattling Skeletons durf je bijna niet met je ogen open door het dorp te lopen.

 

Op het Rheineplein kun je je vergapen aan de bloedstollende danspasjes van de Creepy Dancers van Danceworkx (tussen 12.30 en 14.30 uur) Natuurlijk ontbreekt ook dit jaar de griezelschool in de mega opblaaskerk (ongeveer 4 t/m 11 jaar) daar niet. En wat dacht je van de spannende schminktent, de zinderende zingende pompoenen en een gratis suikerspin?

 

Voor de kleintjes (ongeveer tussen 2 t/m 10 jaar) is er dit jaar een prachtig Sprookjeshuis op de voormalige locatie van Bakker Bart (Grotestraat 164). En het mooiste is dat je ondertussen natuurlijk naar hartenlust kan shoppen bij de Bornse winkeliers. Zien we jullie zondag 27 oktober? Durf jij te komen…?!

 

terug naar agenda
 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
Tips? Meld het ons Meld je tip