Beleef Kerstmis in Oud Borne

DEC

14

Beleef Kerstmis in Oud Borne

16.00 Oud Borne

Laat je meevoeren in de sfeer van kerstmis
 

Veel theater, muziek, koren, orkesten, dansgroepen en ensembles zullen op 14 december weer te zien en te horen zijn tijdens Beleef Kerstmis in Oud Borne. Een evenement dat zich kenmerkt door licht in al zijn facetten. Oud Borne ondergaat een metamorfose en dompelt zich onder in een zee van lichtstralen. Hoogtepunt is uiteraard de flitsende lichtshow op de Oude Kerk, maar ook de pittoreske straatjes van de oude kern worden sfeervol verlicht en in kerststemming gebracht.
 

De fakkeloptocht luidt het begin van dit evenement in. De start is om 17.00 uur op de Stefans Hof. Van daaruit slingert de stoet zich onder begeleiding van het blaasensemble van de Bornse Harmonie door de Bakkerssteeg en het Rheineplein richting Potkampstraat. In de stoet bevinden zich leerlingen van de Theatergroep Barst als Jozef, Maria, herders en Koningen op weg naar de kerststal. Op de Pellenhof worden de fakkels in het gazon geplaatst en vervolgen de blazers met de Theatergroep hun weg naar de stal op de Meiershof.
 

In en rond de uitgelichte monumenten worden tal van activiteiten opgezet. Bovendien is er een kerstmarkt, die als een kleurrijk lint door de oude kern slingert. Dit jaar wordt het parcours uitgebreid met de Abraham ten Catestraat waar een kunst- en creatiefmarkt gepland is.
 

Kortom alle reden om eens een kijkje te nemen in Oud Borne, te genieten van dit culturele aanbod en de leuke decoraties en hebbedingetjes en je onder te dompelen in de sfeer van kerstmis.
 

Vind je het leuk om mee te doen met Beleef Kerstmis in Oud Borne op zaterdag 14 december van 16.00 uur tot 21.00 uur, huur dan een kraam. Er is nog ruimte op de route. De kramen staan in de Markstraat, Brinkstraat, Potkampstraat, Ennekerdijk en Abraham ten Catestraat.
 

Aanmelden kan via onze website of via Facebook of stuur een mail naar kerstmisinoudborne@gmail.com

 

terug naar agenda
 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
Tips? Meld het ons Meld je tip