Zenderen Vooruit deelt de punten
14-10-2024
BLOEDELOOS GELIJKSPEL TEGEN LANGEVEEN

Zenderen Vooruit deelt de punten

Afgelopen zondag stond de wedstrijd ZV tegen Langeveen op het programma. Onder wisselende weersomstandigheden moesten beide elftallen, net als vorig seizoen, wederom genoegen nemen met een punt.

 

Zenderen had het in de eerste 10 minuten lastig met de veldbezetting van de gasten uit Langeveen. Zonder gevaarlijk te worden hadden de bezoekers de bal. ZV kreeg naarmate de eerste helft meer grip op de wedstrijd en kon het tempo van de wedstrijd bepalen. Via goed opbouwend werk van de twee uitblinkers Stijn ten Cate en Morris Bonthuis wist ZV vaak de vrije man op het middenveld te vinden. Doordat er te weinig diepte zat in het spel van de thuisploeg speelde de wedstrijd zich grotendeels af rond de middenlijn. Langeveen wilde de ruimtes achter de laatste linie bespelen met passes en loopacties, maar was enerzijds onzorgvuldig in de eindpass en anderzijds stond de organisatie goed bij ZV. De uitstekende scheidsrechter van dienst de heer Te Nijenhuis blies dan ook voor de rust met de brilstand nog op het scorebord.

 

In de tweede helft kon ZV de vrije man zelden meer vinden en was Langeveen, wie de gehele wedstrijd beter aan de bal waren, de bovenliggende partij. Op twee gevaarlijke kopballen na kon ook Langeveen niet tot grote kansen komen. ZV probeerde aanvallend wat te forceren door de goed spelende Mitch Wennikink naar voren door te schuiven om met zijn snelheid in de aanval het verschil te maken. In de slotfase draaide de hard werkende Job Vetketel nog een corner rechtstreeks op de deklat, maar uiteindelijk eindigde de wedstrijd zoals het begon met een 0 – 0 eindstand.

 

Na het wat onnodige verlies vorig week in en tegen Buurse stond de organisatie bij ZV vanaf de eerste minuut beter. En om met een uitspraak van Johan Cruijff te eindigen : “Als je niet kan winnen, moet je zorgen dat je niet verliest.”

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina

BZSV de Blauwwitters pakt punt bij AVC Heracles

BZSV heeft zaterdag een knap punt gepakt op bezoek bij AVC Heracles. Vooraf zou BZSV hier voor...
14-10-2024

Ruime nederlaag voor BVV Borne

BVV Borne 1 heeft zondagmiddag een pijnlijke nederlaag geleden in de uitwedstrijd tegen...
14-10-2024

NEO boekt teleurstellend doelpuntloos gelijkspel

In een erg matig duel is NEO voor de tweede achtereenvolgende keer met een gelijkspel...
13-10-2024

Apollo 8 wint in Finland

Apollo 8 is het Europese toernooi in de CEV Challenge Cup goed begonnen. In Finland was de...
10-10-2024

NEO boekt ruime zege

NEO heeft de goede start van de competitie een vervolg gegeven door het thuisduel tegen Stevo...
08-10-2024

BZSV wint overtuigend

BZSV heeft op een zonovergoten sportcomplex een verdiende 3-1 thuis overwinning geboekt tegen...
07-10-2024