Koor Cantabile Kerstconcert

DEC

15

Koor Cantabile Kerstconcert

15:00 Kulturhus Borne

Koor Cantabilé verzorgt een prachtig kerstconcert op zondag 15 december! Het koor sluit samen met het projectkoor het jaar af met de mooiste winter- en kerstnummers. Kom je luisteren?

Over koor Cantabile
Cantabile is een enthousiast vrouwenkoor met 16 leden, dat haar oorsprong vindt in de Bornse muziekschool. Het koor bestaat inmiddels 35 jaar.

Het repertoire van Cantabile is divers, maar kan het beste omschreven worden als klassiek licht en licht klassiek. Van het religieuze Ave Verum of het Alleluia naar een Duits lentelied als Hörst du den Vogelsang of naar het Franse Plaisir d’Amour, het musicalstuk Any Dream of een mooie canon. Het repertoire is heel breed. Het koor geeft van tijd tot tijd kleine concerten. Aanvragen voor een concert op locatie zijn van harte welkom.

Cantabile staat onder leiding van dirigent Eleonora Volkert en wordt muzikaal begeleid door pianist Arie Kraak. Eleonora Volkert dirigeert niet alleen Cantabile, maar bijvoorbeeld ook het koor Enchanté uit Hof van Twente. Beide koren hebben al eens samen een kerstconcert verzorgd. Zie voor meer informatie over Eleonora Volkert op www.evoce.nl.

 

terug naar agenda
 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
Tips? Meld het ons Meld je tip