Cinekid: de familie Muis (4+)

NOV

01

Cinekid: de familie Muis (4+)

10:00 Kulturhus Borne

Deze herfstvakantie vindt in de hele regio Twente het Cinekid Festival plaats! Via dit festival kan de jeugd genieten van de allerleukste kinderfilms. Kulturhus Borne in hartje Twente doet natuurlijk ook mee en vertoont in de vakantie maar liefst drie films! Om deze primeur te vieren zijn deze drie jeugdfilms gratis toegankelijk, het enige wat je moet doen is even online een ticket reserveren.

De familie Muis
We kijken naar  drie verschillende lieve, veelkeurige animaties over hoe dieren in het bos met elkaar samenleven en thuis zijn. Leuk voor de hele familie, vanaf 4 jaar.

Iedereen is anders en iedereen wil graag ergens thuis zijn. Dat blijkt uit deze korte, veelkleurige en lichtvoetige animaties waarin dieren de hoofdrol spelen. De familie Muis, maar ook vogels, eekhoorns en andere dieren in het bos. Ze zijn allemaal uniek maar ze leven ook allemaal samen in de natuur. Mensen kunnen daar misschien nog iets van leren.

De familie Muis: na een overstroming moet de spitsmuizenfamilie van Alice, Paco en Emile op zoek naar een nieuw huis. Ze maken een avontuurlijke tocht door het bos met een spannende achtervolging, een vreemde egel die niet kan tellen en een wormenschotel in een mollenhol. Een zacht gekleurde animatie vol grapjes en eigenwijze personages. ​

Ga weg Alfred: een gevlucht vogeltje op zoek naar een nieuw thuis lijkt nergens welkom. Net als hij de moed verliest, biedt een langbenige vogel hem een kopje koffie aan. Vervolgens mag hij gereedschap lenen om het verlaten buurhuisje op te knappen. Lichtvoetige animatie in minimalistische lijnen over ontheemd zijn, afwijzing en acceptatie.

Hoofd in de wolken: een eekhoorn is gefascineerd door de wolken.

50 minuten.
Nederlands gesproken.

 

 

terug naar agenda
 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
Tips? Meld het ons Meld je tip