Met Taxi Konink naar Duitse kerstmarkten
09-09-2024
MOOIE DAGTRIPS NAAR DÜSSELDORF, OBERHAUSEN, MÜNSTER EN ESSEN

Met Taxi Konink naar Duitse kerstmarkten

ADVERTORIAL. De feestdagen komen alweer in zicht! Wat is er nu gezelliger dan een bezoek aan een sfeervolle kerstmarkt? Taxi Konink maakt het dit jaar extra makkelijk om de magie van de Duitse kerstmarkten te beleven. Ze bieden comfortabele dagtrips aan naar de prachtige kerstmarkten in Oberhausen, Düsseldorf, Essen en Münster.

 

Genieten zonder zorgen

Taxi Konink heeft het reizen naar de kerstmarkten tot in de puntjes geregeld. U hoeft zich geen zorgen te maken over parkeren, drukke treinen of lange ritten in de kou. U wordt opgehaald bij het Station in Borne en comfortabel vervoerd naar de bestemming van die dag.

 

Een keur aan kerstmarkten

Elke kerstmarkt heeft zijn eigen unieke charme. Taxi Konink biedt dagtrips aan naar vier van de mooiste kerstmarkten van Duitsland:

 

  • Düsseldorf - 6 en 19 december 2024 (€32,50 p.p.): Een van de meest luxueuze kerstmarkten van Duitsland. Hier kunt u niet alleen genieten van traditionele kerstkraampjes, maar ook van exclusieve winkels en stijlvolle decoraties in de chique winkelstraat Königsallee.
  • Oberhausen – 7 en 20 december 2024 (€30,00 p.p.): Deze kerstmarkt staat bekend om zijn uitgestrekte terrein met meer dan 150 versierde kraampjes en een gezellig ‘kerstdorp’ in en om het imposante winkelcentrum Centro.
  • Münster – 12 en 14 december 2024 (€27,50 p.p): Bekend om zijn sprookjesachtige ambiance en historische binnenstad. De kerstmarkt van Münster verspreidt zich over verschillende pleinen, elk met een eigen sfeer en aanbod aan ambachtelijke producten.
  • Essen – 13 en 21 december 2024 (€30,00 p.p.): De kerstmarkt in Essen biedt een perfecte mix van traditionele kerstproducten en moderne kunstnijverheid. Het lichtfestival dat door de hele stad plaatsvindt, geeft de markt een extra betoverende sfeer.

 

De genoemde prijzen zijn inclusief een kopje koffie/thee met wat lekkers en een leuke attentie! De bus vertrekt deze dagen om 11.00 uur bij Station Borne en om 20.00 uur gaat de bus retour.

 

Een dag om nooit te vergeten

Of u nu houdt van slenteren langs kraampjes vol kerstdecoraties, warme glühwein drinken, of op zoek bent naar unieke cadeaus, de kerstmarkten van Duitsland bieden voor ieder wat wils. Dankzij Taxi Konink kunt u volop genieten van al deze winterse geneugten zonder zelf te hoeven rijden. Het is een perfect uitje voor vrienden, families of collega’s die in de kerststemming willen komen.

 

Boek vandaag nog uw plekje

De plaatsen voor deze dagtrips zijn beperkt, dus wacht niet te lang met reserveren. Neem contact op met Taxi Konink en boek uw onvergetelijke kerstmarkt-ervaring. Dit is dé kans om de betovering van de feestdagen in Duitsland te beleven, zonder zorgen over het vervoer.

 

Bel/Whatsapp naar 074-2661371 of mail naar info@taxikonink.nl om uw plek(ken) te reserveren!

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!

Nieuw: Bokk’n en Bloaz’n

Als de voortekenen niet bedriegen, wordt het zondag 20 oktober druk tussen Borne en Hertme. Dan...
24-09-2024

Avond vol verrassingen en hilarische opdrachten

Rond 17.30 uur gingen 167 teamcaptains met knikkende knieën naar het Kulturhus, benieuwd...
21-09-2024

Een schat aan historisch erfgoed

Elk jaar, in het tweede weekend van september, zijn duizenden prachtige monumenten in heel...
14-09-2024

‘De beste editie ooit’

“Ik ga niet zeggen dat dit de beste editie ooit was, maar dat was het wel!”, aldus...
25-08-2024

Thomas Cremers wint Run Bike Run

Vorig jaar moest hij Daan de Groot voor laten gaan, maar nu klonk het Wilhelmus op het...
24-08-2024

Traditioneel gezellige Melbuul’nvrijdag

De derde dag van de Melbuul’ndagen was als vanouds gezellig en succesvol. Met inmiddels...
23-08-2024