Bewoners Dijkhuis genieten van tweede wandel driedaagse
06-09-2024
ACTIVITEIT MET EEN GOUDEN RANDJE

Bewoners Dijkhuis genieten van tweede wandel driedaagse

 

Op vrijdag 6 september werden ruim 150 bewoners van het Dijkhuis met hun begeleiders feestelijk onthaald op de slotdag van de wandel driedaagse die voor de tweede maal werd georganiseerd door het Dijkhuis.


De editie van vorig jaar was volgens organisator Bettina Hogeweg zo'n groot succes dat er is gekozen om ook dit jaar weer een editie te organiseren. "Het werd erg goed ontvangen door de bewoners en de vrijwilligers, en naar buiten gaan is, als het weer een beetje mee zit, altijd fijn!" En daarom liepen de deelnemers verdeeld over drie avonden drie verschillende routes door Borne waarbij onder andere het Hertenkamp, de Stroom-Esch vijver en de Bornsche Maten werden aangedaan.

 

Feestelijke ontvangst
De route werd begeleid door vele vrijwilligers die achter de rolstoel liepen, het verkeer regelden of die bij een post stonden om de deelnemers te voorzien van een hapje of drankje. "De betrokkenheid van vrijwilligers bij deze activiteit is erg groot, zij maken het mede mogelijk dat we deze activiteit kunnen organiseren, dus daar daar zijn we erg dankbaar voor." Aldus Hogeweg.


Op de slotavond werden de deelnemers feestelijk ontvangen bij het Dijkhuis toen zij in een lange sliert aankwamen bij hun eindbestemming. Daar stonden vrienden en familie de deelnemers op te wachten. De ontvangst werd extra gekleurd door de muzikale bijdrage van de Tis Ma Waj Went Band uit Zenderen en gladiolen die uitgereikt werden aan alle deelnemers.


Hogeweg durft na de geslaagde editie van dit jaar ook alvast vooruit te blikken. “Het werd zo goed ontvangen door de bewoners en de vrijwilligers dat het de intentie is om een traditie van de driedaagse te maken.”


Marleen Franke, tevens organisator van de driedaagse, maakte aan het einde van de gelegenheid gebruik om alle bewoners en vrijwilligers te bedanken voor hun deelname. "We organiseren door het jaar heen verschillende dingen, maar deze activiteit is er eentje met een gouden randje! We hopen hier volgend jaar weer met u te staan!" (KS/RH)

 

Wandel driedaagse Dijkhuis

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina
Jacky — 07 sep 2024
Fijn dat de bewoners van het Dijkhuis zo genoten hebben. Laten we goed blijven zorgen voor deze mensen voor nu en in de toekomst. Dat hebben ze verdiend.Alle lof voor het personeel en de vele vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt. Waaronder ook mijn man.
Top!

 

 

Spoorwegovergang zes dagen dicht

De spoorwegovergang aan de Azelosestraat is vanaf maandag 23 september zes dagen volledig...
20-09-2024

Militaire oefening boven Borne

Vanmiddag zullen vele Bornse blikken de hemel hebben afgespeurd naar de vliegtuigen die laag...
17-09-2024

Brand aan Emmastraat in kiem gesmoord

Door adequaat optreden van de bewoners werd maandagmorgen een brand aan de Emmastraat in de kiem...
16-09-2024

'Mindfulness voor Ouders' nog één keer voor het...

ADVERTORIAL. Vandaag, 12 september, is het de 'Dag van de Mindfulness'. Ter gelegenheid...
12-09-2024

Veel belangstelling voor flexwoningen uit regio

Voor de 24 onlangs geplaatste tijdelijke woningen aan de Tichelkampweg is veel belangstelling...
11-09-2024

Een nieuw Nederlands woord? Vraagangst

ADVERTORIAL. Er wordt in de media nogal vaak geschreven over verwarde mensen. Je zou eigenlijk...
04-09-2024