Accessoires kledingMaak je outfit compleet met deze accessoires

Je wilt je goed voelen in je kleding. Hiervoor maakt het eigenlijk niet uit wat voor dag het is. Natuurlijk, bij belangrijke en feestelijke gelegenheden wil je er éxtra goed uitzien, maar je wilt je op alle andere dagen ook gewoon zeker voelen in de kleding die je draagt. Wil je de laatste modetrends volgen of draag jij je outfits het liefst meerdere jaren? In beide gevallen zijn het vooral de accessoires die ervoor zorgen dat je er gewoon goed en stralend uitziet. Welke accessoires zijn nu het meest populair om je outfit compleet te maken? Je vindt ze hieronder.

 

Oorbellen voor dat subtiele beetje extra

Onder de dames zijn de oorbellen toch echt wel favoriet. Hierin zijn wel een aantal voorkeuren te onderscheiden. Zo zijn er dames die het liefst zo groot mogelijke oorbellen dragen, terwijl andere vrouwen liever kiezen voor de minimalistische en subtiele oorbellen. Je kunt alle soorten oorbellen vinden bij My Unique Style, van opvallende hangers tot kleine oorringetjes. Wat jouw favoriete stijl ook is voor bij je dagelijkse outfits, je kunt hier alle varianten vinden.

 

Armbanden voor dames én heren

Voorheen waren het vooral vrouwen die dol waren op armbanden, maar tegenwoordig zijn er ook veel mannen die ze met plezier dragen. Er is dan ook veel te vinden, van luxe gouden en zilveren armbanden voor dames tot stoere en stijlvolle lederen armbanden voor heren. Armbanden zijn er tegenwoordig in alle soorten en maten, van bedelarmbanden en slavenarmbanden tot kralenarmbanden en zelfs stoffen armbanden. Hierdoor is er voor al je outfits een leuke variant te vinden.

 

Riemen voor veelzijdig gebruik

Je kunt elk soort outfit een boost geven door er een riem aan toe te voegen. Natuurlijk kun je kiezen voor de gewone broekriem, welke er in tal van kleuren en stijlen is, maar je kunt er nog veel meer mee. Vrouwen kunnen bijvoorbeeld ook een lang overhemd dragen met een smalle riem om de taille of een zomerse jurk met juist een heel brede en opvallende riem om de middel. Riemen zijn er in eindeloos veel soorten en je hebt ook nog de keuze uit veel verschillende gespen, van heel eenvoudig tot opvallende designs van groot formaat. Je kunt elke outfit echt iets extra’s geven met een mooie riem.

 

Een stijlvolle handtas

Een handtas is op de eerste plaats natuurlijk vooral heel praktisch. Als je de deur uit gaat, dan wil je gewoon de nodige dingen veilig en makkelijk met je mee kunnen nemen. Denk aan je telefoon, je portemonnee, een lekker luchtje en misschien ook wel een haarkam of een lippenstift. Dit is voor iedereen persoonlijk. Je neemt alles makkelijk met je mee in een handtas. Als je de handtas bewust kiest, dan geeft deze zeker ook iets extra’s aan je outfit. Zo zorg je met een kleurrijke clutch voor een meer speelse look, terwijl en zwart lederen handtas in een simpel design juist klasse toevoegt aan je stijl.

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!