Ontwikkelingen bij SOLID365
28-08-2024
COMPLETE ICT ONTZORGING VOOR EEN STERKERE DIGITALE TOEKOMST

Ontwikkelingen bij SOLID365

ADVERTORIAL: Bij SOLID365 hebben we onlangs een cruciale stap gezet om onze dienstverlening verder te verbeteren. Stefan Nordkamp, Gijs Mekking en Rolf Grouve hebben hun krachten gebundeld om het fundament van SOLID365 te versterken en een toekomst te creëren waarin we onze klanten nog effectiever kunnen ondersteunen. Ons doel is duidelijk: veilige, betrouwbare en hoogwaardige ICT-oplossingen leveren die jouw bedrijf helpen groeien en beschermen tegen de uitdagingen van morgen.

 

Bij SOLID365 combineren we onze jarenlange ervaring met de nieuwste technologieën om een compleet dienstenportfolio aan te bieden. Of je nu een klein bedrijf runt of een grote onderneming leidt, wij bieden een solide basis waarop je kunt vertrouwen. Onze expertise strekt zich uit van cloudoplossingen en moderne werkplekken tot cybersecurity en managed services. We zorgen ervoor dat jouw digitale omgeving niet alleen efficiënt en functioneel is, maar ook veilig en toekomstbestendig.

 

Hoe bescherm je je bedrijf tegen de nieuwste cyberdreigingen?

In een tijdperk waarin cyberdreigingen steeds geavanceerder worden, is beveiliging een essentieel onderdeel van al onze diensten. Bij SOLID365 begrijpen we dat de veiligheid van je IT-omgeving cruciaal is voor het succes van je bedrijf. Daarom bieden we geavanceerde beveiligingsoplossingen, zoals Microsoft 365 Security Monitoring en Endpoint Detect & Respond (EDR), die jouw organisatie beschermen tegen de nieuwste bedreigingen zoals ransomware en andere cyberaanvallen.

 

Daarnaast geloven we dat beveiliging niet alleen een technische kwestie is, maar ook een menselijke. Met onze Security Awareness Training maken we jouw team bewust van de risico’s, zodat je een sterke menselijke firewall hebt die samenwerkt met je technische beveiligingsmaatregelen. En met ons 24/7 bemande Security Operations Center (SOC) houden we voortdurend een oogje in het zeil en reageren we snel op potentiële risico’s.

 

Cloudoplossingen op maat voor jouw bedrijf

De cloud biedt verschillende mogelijkheden voor bedrijven van elke omvang, maar de juiste oplossing kiezen kan een uitdaging zijn. Bij SOLID365 zijn we experts in cloudtechnologie en helpen we je de beste keuze te maken voor jouw bedrijf. Of je nu kiest voor onze eigen 365Cloud-oplossing (Private Cloud) of Microsoft Azure (Public Cloud), wij zorgen ervoor dat jouw IT-omgeving altijd up-to-date is en beschermd tegen bedreigingen.

 

Met onze proactieve monitoring kunnen we eventuele problemen snel opsporen en oplossen, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: je kernactiviteiten.

 

Waarom werkplekbeheer essentieel is voor jouw onderneming

De manier waarop we werken verandert snel en bij SOLID365 zorgen we ervoor dat je klaar bent voor de toekomst met onze Moderne Werkplek-oplossing. Deze oplossing biedt de flexibiliteit om overal en altijd veilig te werken, zonder in te leveren op productiviteit. Of je nu op kantoor bent, thuis werkt of onderweg bent, je hebt altijd toegang tot je bestanden en applicaties.

 

Wij zorgen ervoor dat je werkplek en 3rd party applicaties altijd voorzien zijn van de nieuwste updates en beveiligingspatches. Met onze geavanceerde beveiligingsoplossingen is jouw data beschermd tegen de nieuwste bedreigingen, zodat je met een gerust hart kunt werken.

 

Ontdek wat SOLID365 voor jouw bedrijf kan betekenen

Bij SOLID365 staan we klaar om jouw IT-omgeving te transformeren en te beveiligen. Of je nu geïnteresseerd bent in onze werkplekbeheeroplossingen, cloudtechnologieën, of beveiligingsdiensten, wij zijn er om je te ontzorgen.

 

Klaar om de mogelijkheden te verkennen? Ontdek wat SOLID365 voor jouw bedrijf kan betekenen en zet de volgende stap naar een veilige en succesvolle digitale toekomst!

 

Contact opnemen

 

Contactgegevens

hallo@solid365.nl

+31 (0)88 404 23 00

Stefan Nordkamp

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!

Stralend middelpunt van Zuiver huid & haar

ADVERTORIAL. Aan de rand van het centrumpark Scholtenshof staat Beautysalon Zuiver huid &...
04-07-2024

Netgemak viert 15-jarig bestaan

ADVERTORIAL. Netgemak, gespecialiseerd in het optimaliseren van bedrijfsprocessen, viert met...
02-07-2024

Gebouw Optimist gaat meer eenheid uitstralen

Dat basisschool De Optimist het resultaat is van de fusie van een aantal scholen weet iedereen....
02-07-2024

Basisschool Flora groeit uit naar integraal...

Het gebouw waarin basisschool Flora is gehuisvest is inmiddels ruim 50 jaar oud en is nodig toe...
28-06-2024

Subvice: ‘leuke jongens’ die weten wat ze willen

“Misschien zijn we wel heel leuke jongens…”, laat Martijn Roelofs zich...
18-06-2024

Maak kans op de Startersprijs Midden Twente

Iedereen die in 2023 in de gemeente Borne, Hengelo of Hof van Twente is gestart met een eigen...
07-06-2024