De derde dag van de Melbuul’ndagen was als vanouds gezellig en succesvol. Met inmiddels bekende onderdelen als de kermis en Borne Culinair. Al jaren garant voor veel bezoek en ondertussen ware tradities. En waarom zou je ook veranderen wat gewoon goed is?
Kermis
Neem de kermis die vanaf vandaag op de Bolkshoek is begonnen. Een evenement waar vooral veel jeugd naar uitkijkt. Van de allerkleinsten die eendjes proberen te hengelen, tot de wat oudere jeugd die de val-, duikel-, bots- en draaibewegingen durft te ondergaan. Voeg daar nog de kramen met echte kermislekkernijen, de opzwepende deuntjes en de spelletjesautomaten aan toe en de succesformule is compleet. Het kan niet meer stuk, zou je zeggen. Maar dat was niet helemaal het geval. Helaas ging de spin kapot, waardoor de spectaculaire attractie midden op het plein tot stilstand kwam. Morgen en zondag is er voor de spin echter weer een nieuwe kans, want de kermis staat er nog tot zondag 21.00 uur.
Borne Culinair
Ook zo’n succesnummer is Borne Culinair waar Bornse horecaondernemers laten zien wat ze allemaal in huis hebben. Voor veel Bornenaren een mooi moment om af te spreken met vrienden, vakantieverhalen uit te wisselen en ondertussen lekker te genieten van kleine culinaire hoogstandjes en een goed glas van het een of ander.
Feestavond Dorsetplein
Terwijl op De Haven de fijnproevers nog gemoedelijk aan de dis zaten werden op het Dorsetplein de voorbereidingen getroffen voor de feestavond met de coverband Jackfire. Rob Munsterhuis deed zijn best zijn barcrew te instrueren. De helft verstond er niets van, omdat Jackfire al aan het inspelen was en de decibellen testte. De meeste vrijwilligers staan echter niet voor het eerst achter de bar op het Dorsetplein. Het zal allemaal wel goed komen. (AJ/RH)
© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.