Romantiek in het Spookhuis

SEP

15

Romantiek in het Spookhuis

Spookhuis

Borns Kleinkoor ontmoet Kloosterpadwandelaars bij romantiek in het Spookhuis.

 

Romantiek in het Spookhuis van Hertme? Wat een uitdaging om op een nazomerse zondagmiddag met mannenzang van romantische liederen over liefde en natuur de spoken te verjagen! En dat in de sfeervolle omgeving van de historische en prachtige locatie nabij het Openluchttheater. Hoe mooi en lieflijk zal dat kunnen zijn!

 

Kom het meebeleven en wandel evenals de Kloosterpadwandelaars op zondagmiddag 15 september naar het Spookhuis. Liever uw eigen route op de fiets? Dat kan natuurlijk ook.

Laat u verwelkomen door medewerkers van het Spookhuis en laat u vervolgens onderdompelen in de weldadige klanken van zang en muziek in én rond een concert van het Borns Kleinkoor.

 

Er zijn twee uitvoeringen; het eerste van 14.00 uur tot ca 15.00 uur en het tweede van 16.00 uur tot 17.00 uur.

 

Hebt u ruim de tijd voor de ontspanning? Als u wilt kunt u vooraf, in de tijd tussen de concerten, en ook na afloop genieten van een kop koffie, thee of drankje, verkrijgbaar bij de bar van het Spookhuis.

 

Een toegangskaartje voor het concert kost 10 euro. Kaartjes zijn verkrijgbaar of te reserveren via de site van het Openluchttheater. Eventueel bij het Spookhuis voorafgaand aan het concert, mits er nog plaatsen zijn. Voor meer info en een link naar de ticketshop, zie www.bornskleinkoor onder het kopje ‘agenda’.

 

Reserveren is een aanrader. Er is per concert maximaal plaats voor 70 personen.

 

terug naar agenda
 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
Tips? Meld het ons Meld je tip