Vertrouwde dierenwinkel, andere naam
JUMPER BORNE HEET VANAF 1 AUGUSTUS SNOET

Vertrouwde dierenwinkel, andere naam

ADVERTORIAL. Begin dit jaar nam Rianne Ruepert formeel Jumper Borne over van Patrick Hansté. Hoewel ze er al 15 jaar werkte, zat Rianne vol met bruisende plannen voor haar – nu – eigen winkel. “Veel zal er de komende tijd niet veranderen, al probeer ik het allemaal nog wel wat huiselijker te maken. Gewoon lekker doorgaan dus en nóg meer mijn eigen stempel erop drukken,” zei ze begin maart. Niet wetende dat ontwikkelingen in de markt van dierenwinkels haar in een achtbaan zouden doen belanden. Een achtbaan die tegelijkertijd veel kansen bood voor de toekomst.
 

Snoet

In juni werd bekend dat de nieuwe eigenaar van Jumper Group, het Duitse Fressnapf, alle Jumper-winkels wil ombouwen tot Maxi Zoo-filialen. “De nieuwe formule leek ons niet zo geschikt voor Borne. We kennen onze klanten en willen toch liever een aanbod dat op hen gericht is in plaats van wat in Duitsland bepaald wordt,” vond Rianne. En dus besloot ze helemaal zelfstandig te gaan, met eigen beleid en onder een eigen naam. Volgende week al prijkt de naam ‘Snoet’ op de voorgevel en 1 augustus is de officiële opening van het nieuwe avontuur, waar Rianne razend enthousiast over is.
 

“Nu zijn we vrij om in te kopen wat we willen. Veel zal hetzelfde blijven, maar als klanten naar een bepaald merk vragen, dan kan ik daarnaar op zoek.” De prijzen blijven naar verwachting gelijk, mogelijk zelfs lager. “We zullen in ieder geval beter in staat zijn om met acties te komen die afgestemd zijn op Borne.” En dat zullen er velen zijn. Rianne loopt over van ideeën! Maar eerst is daar het driedaagse openingsfestijn om de overgang te vieren.
 

Heel veel openingsacties

Op 1, 2 en 3 augustus staat er voor iedere klant een hapje en een drankje klaar én een goodiebag. Natuurlijk ook een snackje voor de geliefde huisdieren. De honden mogen zelfs smullen van een speciaal en overheerlijk hondenijsje. Verder zijn er legio openingsaanbiedingen, zoals bij vijf vissen of vijverplanten één gratis, een gratis voer bewaarbak voor de vogelliefhebbers, honden en katten krijgen een gratis vlooienbehandeling en voor de reptielen is er een eetbaar plantje. En dan zijn er nog winacties, waarbij de hoofdprijzen bestaan uit gratis voer voor knaagdieren of een nieuwe krabpaal voor de kat. En alsof dat allemaal nog niet genoeg is geldt er tijdens de openingsdagen ook nog een korting van 20 procent op alle non-food artikelen, met uitzondering van de levende have. “Zo is het voor iedereen feest!”, kijken Rianne Ruepert en medewerker Renske Schroten alvast uit naar het aanstaande festijn. (AJ)
 

Een nieuwe website is in de maak. Op Facebook en Instagram is Snoet Borne al te volgen. Daar worden de laatste nieuwtjes en acties van Snoet gedeeld.

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina
Marko Zwier — 18 jul 2024
Gefeliciteerd.

Ik hoop dat ze de ideeën heeft opgeschreven e uit getypt en goed bewaart samen met goede backups.

Gegroet Marko Zwier

Takko Fashion feestelijk geopend

In de Bakkerssteeg is sinds woensdag maar liefst meer dan 500 m2 winkelleegstand in...
10-07-2024

Terras Hertme’s Ambacht opnieuw publiekslieveling

Voor het tweede jaar op rij heeft Hertme’s Ambacht de publieksprijs gewonnen in de door...
02-07-2024

Verdi en Tsjaikovski klinken op Dorsetplein

Onder het motto ‘Reis door de tijd’ nemen de Bornse winkeliers je acht zaterdagen...
01-06-2024

Takko Fashion opent vestiging in Borne

Er wordt op dit moment hard gewerkt in drie leegstaande winkelpanden aan de Bakkersteeg en...
28-05-2024

Woonwinkel Nyhus opent in de Nijstad

Volgende week zaterdag,1 juni, opent de Bornse Mascha Nijhuis haar fonkelnieuwe woonwinkel in de...
21-05-2024

HEMA vernieuwt en sluit daarom een week

“Eerlijk gezegd is het ook geen overbodige luxe”, aldus Anja Smelter, filiaalmanager...
06-05-2024