Stickers op maatStickers op maat gebruiken om iets goed of af te keuren

Je bent vast wel bekend met het fenomeen stickers. Je hebt ze waarschijnlijk als kind wel eens verzameld en op je schoolboeken geplakt. Maar wist je dat stickers niet alleen voor decoratie gebruikt kunnen worden, maar ook een krachtig middel kunnen zijn om iets goed of af te keuren? Met stickers kun je jouw boodschap op een unieke en opvallende manier overbrengen. In dit artikel gaan we dieper in op de vele mogelijkheden van stickers op maat.

 

Wat zijn stickers op maat en waar kun je die maken?

Stickers op maat zijn speciaal ontworpen stickers die je volledig naar eigen wens kunt personaliseren. Je kunt kiezen uit verschillende vormen, maten, kleuren en materialen. Of je nu kleine ronde stickers wil of een grote rechthoekige sticker, vrijwel alles is mogelijk als je stickers bestelt bij Sticker.nl. Al hun stickers zijn namelijk maatwerk. Mocht je nog geen kant-en-klaar ontwerp hebben, dan kun je met hun ontwerpmodule zelf een ontwerp maken dat is aangepast aan jouw wensen.

 

Hoe je stickers kunt gebruiken om iets goed te keuren

Stickers op maat kunnen op verschillende manieren worden ingezet om iets positiefs te benadrukken of goed te keuren. Een voorbeeld hiervan is het gebruik van een ‘Goedgekeurd’ sticker. Stel je voor dat je een bedrijf hebt en je wilt laten zien dat jouw producten voldoen aan bepaalde kwaliteitsnormen. Door een ‘Goedgekeurd’ sticker op je verpakking of product te plakken, straal je vertrouwen en betrouwbaarheid uit naar je klanten. Dit kan hun vertrouwen vergroten en hun aankoopbeslissing positief beïnvloeden.

 

OK-sticker voor goedgekeurde fietsen

Basisschool Sprankel in Borne heeft OK-stickers uitgedeeld aan leerlingen bij wie de fiets aan alle eisen voldeed. De controle werd uitgevoerd door een fietsenwinkel in samenwerking met een wijkagent. In totaal zijn 38 fietsen afgekeurd, omdat bijvoorbeeld het licht niet werkte of de rem het niet deed. De kinderen van wie de fiets is afgekeurd, kunnen alsnog een OK-sticker krijgen als hun fiets gerepareerd wordt.

 

Hoe je stickers kunt gebruiken om iets af te keuren

Omgekeerd kunnen stickers op maat ook gebruikt worden om iets af te keuren of aan te geven dat iets niet voldoet aan bepaalde normen. Twente Milieu deed dat in Borne bij de afvalcontainers. Eerst werd er gebruik gemaakt van rode kruizen, maar die markeringen vervaagden snel door de weersomstandigheden. Daarom is het bedrijf overgestapt op stickers. Zit er een rode sticker op een van je containers, dan is er bij de controle iets niet goed gegaan.

 

Ronde stickers als keuringsstickers

Gereedschap en elektrische apparaten moeten regelmatig gekeurd worden uit veiligheidsoverwegingen. Je werkplek moet namelijk een veilig zijn. In de NEN, de Nederlandse Norm, is vastgelegd hoe vaak een keuring moet plaatsvinden en aan welke eisen het moet voldoen. Vaak wordt het gereedschap of het apparaat voorzien van een keuringssticker op moment dat het goedgekeurd is. Keuringsstickers zijn vaak ronde stickers met daarop de maanden van het jaar en verschillende jaartallen. Door aan te geven wanneer het gereedschap of het apparaat is getest weet een deskundige wanneer het weer gekeurd moet worden. Uiteraard kun je keuringsstickers ook in andere vormen maken, maar ronde stickers komen het meeste voor.

 

Ongewenst gedrag kenbaar maken met stickers

Stickers op maat kunnen ook worden gebruikt om aandacht te vestigen op ongewenst gedrag of situaties. Bijvoorbeeld, als er in een gebied veel zwerfafval is, kun je stickers met een boodschap als ‘Houd de stad schoon!’ maken en ze op prullenbakken of andere strategische plekken plakken. Dit kan mensen bewust maken van het probleem en hen aanmoedigen om verantwoordelijkheid te nemen voor hun acties.

 

Stickers op maat zijn ook betaalbaar

Zoals je ziet zijn stickers op maat een krachtig hulpmiddel om iets goed of af te keuren. Door je stickers te personaliseren kun je jouw boodschap overbrengen op een unieke en creatieve manier. Ook hoeft het maken van stickers niet duur te zijn. Voor 103,75 ex. btw. heb je bijvoorbeeld al 1000 ronde stickers met een doorsnee van 95 millimeter op wit vinyl. Deze ronde stickers zijn een standaardmaat, waardoor ze voordelig geprijsd zijn. Bestel je ronde stickers in een eigen gekozen formaat, dan kun je duurder uit zijn. Houd daar rekening mee bij het bestellen.

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!