Anneloes Winkel partner bij De Prinsenhof
INTERIEURZAAK AAN DE MARKTSTRAAT ONTWIKKELT ZICH - OOK ORGANISATORISCH - VERDER DOOR

Anneloes Winkel partner bij De Prinsenhof

ADVERTORIAL • Al 22 jaar is De Prinsenhof interieur & advies gevestigd aan de Marktstraat in Borne. Geen ‘doorsnee meubelzaak’, maar een plek waarin de eigenaars Erik Hol en Geerhard Lashof met een tomeloos enthousiasme, een jarenlange ervaring én een eigen visie een uniek stempel wisten te drukken op hun almaar uitdijende business waarin verkoop, advies en styling hand in hand gaan met een complete projectbegeleiding in binnen- en buitenland. Sinds kort is Anneloes Winkel, negen jaar geleden als stagiaire binnengestapt, de derde partner van het bedrijf. “Een mooie ontwikkeling en heerlijk om ‘jong bloed’ aan je zijde te weten”, aldus een opgetogen Erik.

 

 

“Ik weet nog goed dat ik in augustus 2013 hier voor het eerst naar binnen stapte”, verhaalt Anneloes. “Ik volgde een vakopleiding in Zwolle en kende De Prinsenhof helemaal niet. Maar het klikte en mocht hier mijn stageperiode doen. Niet lang daarna stond ik ook op zaterdag in de winkel. Na een hbo-opleiding in Amsterdam kreeg ik direct een fulltime baan aangeboden, waarop ik natuurlijk ‘ja’ zei. De Prinsenhof is namelijk een heerlijk bedrijf, met acht medewerkers relatief klein en daardoor heel close in de onderlinge samenwerking. De sterk uiteenlopende opdrachten en werkzaamheden maken het feest hier compleet”, zegt ze vol trots.
 

Nét dat stapje verder

Erik Hol hoort de ‘getuigenis’ van Anneloes met zichtbaar plezier aan. “Ja, ik denk dat je gelijk hebt. We zijn continu in beweging, veranderen onze collectie voortdurend en zoeken telkens weer de uitdaging om nét dat stapje verder te komen. Niet voor niets krijgen we steeds vaker grote en soms zelfs prestigieuze projecten, maar we worden nog even blij van een nieuwe kussenlijn voor onze webshop en de verkoop van een windlicht hoor! En het zijn juist ons enthousiasme en onze gedrevenheid die ons onderscheidend maken en tegelijk een plezierige omgeving vormen om er een wezenlijke bijdrage aan te leveren.”
 

Voor de nieuwe partner in spe verandert er op het eerste oog niet zoveel, al spreekt ze wel van een unieke kans. “Erik en Geerhard richten zich vooral op de verkoop en projecten, mijn aandeel zit ‘m vooral in de backoffice. Zorgen dat alles gestroomlijnd verloopt. Of het nu gaat om het maken van offertes, het verzorgen van bestellingen of om de andere contacten met onze klanten. En ook neem ik alle sociale media voor mijn rekening. Wat er nu aan wordt toegevoegd is dat we er in een hecht driemanschap aan gaan werken De Prinsenhof ook naar de toekomst toe verder te schragen, waarbij we elkaar kunnen aanvullen en versterken”, aldus Anneloes.

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!

Takko Fashion feestelijk geopend

In de Bakkerssteeg is sinds woensdag maar liefst meer dan 500 m2 winkelleegstand in...
10-07-2024

Terras Hertme’s Ambacht opnieuw publiekslieveling

Voor het tweede jaar op rij heeft Hertme’s Ambacht de publieksprijs gewonnen in de door...
02-07-2024

Verdi en Tsjaikovski klinken op Dorsetplein

Onder het motto ‘Reis door de tijd’ nemen de Bornse winkeliers je acht zaterdagen...
01-06-2024

Takko Fashion opent vestiging in Borne

Er wordt op dit moment hard gewerkt in drie leegstaande winkelpanden aan de Bakkersteeg en...
28-05-2024

Woonwinkel Nyhus opent in de Nijstad

Volgende week zaterdag,1 juni, opent de Bornse Mascha Nijhuis haar fonkelnieuwe woonwinkel in de...
21-05-2024

HEMA vernieuwt en sluit daarom een week

“Eerlijk gezegd is het ook geen overbodige luxe”, aldus Anja Smelter, filiaalmanager...
06-05-2024