Harold Slaghuis heeft er een uitdaging bij
19-04-2022
FLINK SCHOENREPARATIE EN SLEUTELSERVICE NU OOK THUIS IN INSTALLATIE EN REPARATIE VEILIGHEIDSSLOTEN OP LOCATIE

Harold Slaghuis heeft er een uitdaging bij

“Ja, het is voor mij inderdaad een nieuwe tak van sport”, trapt hij lachend af. “De kennis was er al lang, maar nu ga ik het - samen met een compagnon in Vriezenveen - ook daadwerkelijk toepassen,” zo vertelt Harold Slaghuis van Flink schoenreparatie en sleutelservice. Al 22 jaar is Slaghuis actief in zijn winkel aan de Nieuwe Kerkstraat. Sinds kort zit hij ook in de ‘buitendienst’, zoals hij het zelf noemt. “Machtig mooi werk. Bij organisaties en mensen thuis hun problemen oplossen die ze ondervinden bij hun veiligheidssloten.”

 

Van Vriezenveen tot Enschede

De nieuwe uitdaging voor Slaghuis kwam eigenlijk door toeval tot stand. Arnoud Vogelzang, een collega en vriend in Vriezenveen, had namelijk even eerder Brehm sleutels en sloten overgenomen en van daaruit ontstond er een groeiende vraag om niet alleen veiligheidssloten en alles wat daarbij komt kijken te leveren, maar ook ter plekke te installeren en eventuele problemen te verhelpen. “Dat vergt natuurlijk een andere aanpak en meer mankracht. En zo werden één plus één al snel drie en besloten we samen deze dienstverlening verder uit te rollen, waarmee we tegelijk een enorm werkgebied hebben, van Vriezenveen tot Enschede.”

 

“Veiligheidssloten zijn booming”, aldus de ondernemer. “Het is een complexe markt, waarin veel onkunde heerst, terwijl iedereen toch graag zijn eigendommen zo goed mogelijk beveiligt.” Een gat in de markt dus, maar voor Slaghuis is het zeker ook het plezier dat hij aan zijn nieuwe neventaak beleeft. “Je kunt mensen blij maken door goed advies te geven en ter plaatse met adequate oplossingen te komen. En dat hoeven echt niet altijd alleen maar dure oplossingen te zijn.”

 

Goed gevoel

Een en ander betekent natuurlijk wel dat Slaghuis geen ’24 uur per dag’ meer in de winkel actief zal zijn omdat zijn buitendienstplicht roept. “Maar”, zo zegt hij lachend, “daar heb ik goede afspraken met mijn vrouw over gemaakt. Zij springt waar nodig bij. Hoe het zich verder allemaal in de toekomst zal ontwikkelen, dat zien we nog wel. Maar de start is in elk geval veelbelovend. Ik heb er een heel goed gevoel bij”. (AJ/BM)

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina

Takko Fashion feestelijk geopend

In de Bakkerssteeg is sinds woensdag maar liefst meer dan 500 m2 winkelleegstand in...
10-07-2024

Terras Hertme’s Ambacht opnieuw publiekslieveling

Voor het tweede jaar op rij heeft Hertme’s Ambacht de publieksprijs gewonnen in de door...
02-07-2024

Verdi en Tsjaikovski klinken op Dorsetplein

Onder het motto ‘Reis door de tijd’ nemen de Bornse winkeliers je acht zaterdagen...
01-06-2024

Takko Fashion opent vestiging in Borne

Er wordt op dit moment hard gewerkt in drie leegstaande winkelpanden aan de Bakkersteeg en...
28-05-2024

Woonwinkel Nyhus opent in de Nijstad

Volgende week zaterdag,1 juni, opent de Bornse Mascha Nijhuis haar fonkelnieuwe woonwinkel in de...
21-05-2024

HEMA vernieuwt en sluit daarom een week

“Eerlijk gezegd is het ook geen overbodige luxe”, aldus Anja Smelter, filiaalmanager...
06-05-2024